6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Anatolium'dan Tarkan'lı açılış

ANATOLIUM'DAN TARKANLI AÇILIŞ

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezi olan Anatolium kapılarını açtı. AVM'de bulunan mağazalardan eylül ayında kira alınmayacağı öğrenilirken, resmi açılış 18 Eylül'de Tarkan konseri ile yapılacak.

Bursa'da son zamanlarda sayıları artan AVM zincirine bir yenisi daha eklendi. Yalova yolu üzerinde Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında kurulan Anatolium Alışveriş Merkezi, kapılarını açtı. 84 bin metrekarelik alanı ile Bursa'nın en büyük AVM'si olan Anatolium, yerli ve yabancı markaları bir araya getirdi. Terminal yanında yer alan ve 2 bin 300 araçlık otoparka sahip olan Anatolium, 1 Eylül itibarıyla Bursalılarla buluştu. Alışveriş merkezinin 18 Eylül 2010 tarihinde yapılacak resmi açılışında ise ünlü

sanatçıların katılımıyla görkemli gösterilerin yapılacağı öğrenildi. Etkinlikler kapsamında megastar Tarkan'ın da bir konser vereceği açıklandı.

Öte yandan, 150'nin üzerinde mağazanın yer aldığı Anatolium, AVM'deki iş yerlerine farklı bir 'promosyonlu' hizmet sundu. Eylül itibarıyla hizmete açılan Anatolium'da, AVM içerisinde bulunan mağazaların bu ayki kiralarının alınmadığı öğrenildi.

ANATOLIUM'DAN TARKANLI AÇILIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 11:07:04
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 15:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?