2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Anavatan, Geçmişini arıyor

Anavatan Partisi (ANAVATAN) Gaziantep Milletvekili Ömer Abuşoğlu, Türkiye'de kan değişimine ihtiyaç olduğunu söyledi. Mersin Milletvekili Hüseyin Güler ise, AK Parti iktidarının misyonunu tamamladığını iddia etti.
ANAVATAN Gaziantep Milletvekili Ömer Abuşoğlu ve Mersin Milletvekili Hüseyin Güler, Bursa'da Anavatan Osmangazi İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Orhan Efe ile Osmangazi İlçe Başkanı Ahmet Kömbe ve çok sayılı partilinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Abuşoğlu, yeni bir dönem içine girdiklerini, Anavatan Partisi'ni eski parlak günlerine kavuşturacaklarını ifade etti. ANAVATAN'ın bir yıllık süreçte önemli adımlar attığını açıklayan Abuşoğlu, "Genç ve dinamik bir genel başkanımız var. Herkesin sempatisini kazanmakta. Geçen bir yıllık süreçte tüm teşkilatlarımız olarak önemli çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarımız iktidarında dikkatini çekmekte. Bazı il ve ilçe teşkilatlarımızda iktidarın baskısıyla karşılaşıyoruz. Biz kararlı bir şekilde emin adımlarla yolumuzda yürüyeceğiz. Tüm teşkilatlarımızı yeniledik ve olabilecek bir erken seçime karşı hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hükümetin erken seçime gitmek gibi bir cesareti yok" dedi.
Hükümetin temel meselelere çözüm bulamadığını söyleyen Abuşoğlu, "Türkiye'de kan değişimine ihtiyaç vardır. Geçen zaman Türkiye'nin aleyhine işlemektedir. Uygulanan siyasi politikalar sayesinde ekonomide dar boğaza girilmiş, sektörel alanlarda rekabet gücü zayıflamıştır. Bizler tıkanan damarları açmak için çareleri kamuoyuna sunduk. Hükümet yanlış politikalar uyguluyor, bunun zararını da tüm ülke görüyor" diye konuştu.
ANAVATAN Mersin Milletvekili Hüseyin Güler ise, AK Parti iktidarının emir subayı gibi denilen her şeyi yaptığını önü sürdü. Güler, "AK Parti iktidarı misyonunu tamamladı. Uyguladığı yanlış politikalarla Türkiye'yi zora soktu. Ülkemize faydalı işler yapmak için, siyasi heyecanı olan bir parti olarak, iktidara talibiz. Tüm teşkilat ve kadrolarımız olarak ülkenin değerlerine sahip çıkan ve ekonomik sıkıntılardan kurtulan bir ülke oluşturacağız" şeklinde konuştu.
Abuşoğlu ve Güler, hükümetin yaptığı gizli çalışmalarla erken seçime karşı tedbir aldığını da ileri sürdü.
.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2006 Cumartesi 15:47:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?