4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Anavatan Lideri Uzun Mudanya'da

Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun, Mudanya Belediyesi'ni ziyaret etti.
Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı İlhan Aşkın ve İl Başkanı Ahmet Kömbe ile birlikte Mudanya'ya gelerek, Mudanya Belediye Başkanı Erol Demirhisar'a destek istedi.

Genel Başkan Uzun, “Mudanyalılar Erol Demirhisar’ı bir kez daha Mudanya için, hizmetleri için seçecekler. Sizlerin gözlerinde bunu görüyorum. Krizden bahsetmekten utanıyorum, vatandaşlar bunu gayet iyi biliyorlar zaten. Türkiye’nin Anavatan’a yeniden ihtiyacı var, yeni kuşak Anavatanlılar olarak yola çıktık, Mudanyalılar Anavatan’ı özleme konusunda şanslı. Erol Demirhisar Anavatan’ın eksikliğini 10 yıldır Mudanya’ya hissettirmedi; kendisine Anavatan ailesi ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Erol Demirhisar da, “Sabredin, az kaldı. Kimseye uymayın, biz onlara gerekli cevabı sandıkta vereceğiz. Kışkırtmalara cevap vermeyin, onların oyununu sandıkta bozarız. Birlik ve beraberliğe her zaman ihtiyacımız var. Bugün de, yarın da bir birimize hoş görü ile davranalım" diye konuştu.

Uzun ve beraberindekiler daha sonra Halitpaşa Mahallesi M. Kemal Paşa Caddesi'ndeki ve Güzelyalı merkezdeki seçim bürolarını ziyaret etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 11:46:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?