2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Anne ve kardeşlerini döven ağabeyini öldürdü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir genç, annesini ve kardeşlerini dövdüğü öne sürülen ağabeyini tabancayla vurarak öldürdü. 

Alınan bilgiye göre, olay dün gece Yenice beldesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce ölen babasının emekli maaşıyla geçinen işsiz Tünay Ç. (25), dün gece internet kafeden eve geç gelen kardeşini dövdü. Araya giren annesi Gülümser Ç.'yi de odunla darp ettiği öne sürülen Tünay Ç, inşaatlarda çalışan ve işten dönen kardeşi M.Ç. (17) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Ç. babasına ait ruhsatsız tabancayla ağabeyini sırtından vurdu. Sırtından giren kurşun kalbine isabet eden Tünay Ç. hayatını kaybederken, zanlı genç jandarmaya teslim oldu. 

Babasının ölümünden sonra çalışmayan ağabeyi Tünay Ç.'nin, annesini ve kardeşlerini sürekli dövdüğünü söyleyen M.Ç, "Akşam eve geç gelen kardeşimi yine dövdü. Araya giren annemi ise kafasına odun vurarak yaraladı. Onları ağlarken görünce çılgına döndüm ve elimi kana buladım" dedi. 

Ağabeyinin ölümüne neden olduğu için çok pişman olduğunu belirten M.Ç, "Ağabeyim çalışmıyordu. Babamın ölümünden sonra annemi ve bizleri dövüyor, babamın emekli maaşını istediği gibi harcıyordu. Ben ise iş bulursam çalışıp, aileme katkı sağlıyordum. Dün gece internete gittiği için geç gelen kardeşimi feci şekilde dövdü. Annemi de başından yaraladı. Çılgına döndüm ve elime geçirdiğim tabanca ile ateş ettim. Ağabeyimi öldürmek aklımdan bile geçmemişti" şeklinde konuştu. 

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, M.Ç.'nin sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 15:08:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?