4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Anneler ebru yapmayı öğrendi

As Merkez ile Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi’nin düzenlediği geleneksel brunch ve ‘Anneler Günü’ kutlaması karaoke ile şenlenirken, renklerin su üzerindeki dansı ebru sanatı ise deneyenlere huzur verdi.

Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi üyeleri, ‘Anneler Günü’nü bu yıl da aileleriyle birlikte As Merkez’de gerçekleştirilen brunch’la kutladı. As Merkez Genel Müdürü Fahir Çam ile Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ceyda Derin’in ev sahipliğini üstlendiği etkinlik, sonsuz sevgisiyle hayatımızın her anında yanımızda olan annelerimize karaoke ile harika bir eğlence, ebru sanatı ile de huzur dolu bir deneyim sundu.

Özel Yedi Renkli Çınar İlköğretim Okulu ‘Görsel Sanatlar’ dersi öğretmeni ve ebru sanatçısı Ayşe Çakır ile öğrencilerinin yardımıyla ebru yapmayı öğrenen anneler, suyun üzerinde yüzen renklerin sanat eserine dönüşme sürecini hayranlıkla izledi. Karaoke ise şen kahkahaları çoğalttı ‘Anneler Günü’nde… Anneler, pop ve Türk sanat müziğinin sevilen şarkılarını çocuklarıyla birlikte seslendirirken, nağmeler katık oldu eğlenceye…

Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ceyda Derin ve dernek üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür eden As Merkez Genel Müdürü Fahir Çam, “Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Gününü kutluyorum” derken, Ceyda Derin de etkinlikten elde edilen gelirin burs verdikleri öğrenciler için yeni imkanlar yaşattığını belirterek hem brunch’a ev sahipliği yapan As Merkez yönetimine hem de etkinliğe katılan tüm dernek üyelerine teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 10:10:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?