5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Anneler felekten bir gün çaldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı (BUSKİ), Anneler Günü dolayısıyla eğlence düzenledi. Eğlenceye, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’in eşi Neriman Şahin, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’in eşi Melahat Keskin, BUSKİ Genel Müdürü İsmail Çetinavcı’nın eşi Fadime Çetinavcı ve BUSKİ Personel Şube Müdürü Nuriye Sevinç ile Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ’de çalışan hanımlar katıldı.

Annelerin gönüllerince eğlendiği organizasyonda renkli görüntüler yaşandı. Anneler Günü eğlencesine Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakini hanımlar da katıldı.

Hanımlar, Anneler Günü’nün 1 gün değil, her gün kutlanması gerektiğini söyledi. Kısa bir konuşma yapan Neriman Şahin, "Dünyada en kutsal varlık annedir. Bir toplumda anneye gösterilen saygı, verilen değer, hak ve sorumluluklar, o toplumun çağdaşlık ve gelişmişlik seviyesini gözler önüne serer" dedi.

Anneler Günü dolayısıyla böyle anlamlı bir faaliyeti imza atan BUSKİ’li hanımlara teşekkür eden Şahin, "Anne ve eş gibi kutsal kimlikleri olan biz kadınlar, Anneler Günü’nde de olsa hatırlanmaktan ve kutlanmaktan mutlu olmayı biliriz. Çünkü bizler anaç ve sevgi dolu yüreklerimizin kapılarını tüm sevdiklerimize karşılıksız olarak açmayı başarabilenlerdeniz" şeklinde konuştu.

Anneler Günü pastasını Neriman Şahin, Melahat Keskin ve Fadime Çetinavcı hep birlikte kesti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2005 Cumartesi 17:18:12
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 17:40:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?