6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Anneler Günü'nde anneler korosu

ANNELER GÜNÜ'NDE ANNELER KOROSU

Bursa'da annelerden oluşan koro profesyonelleri aratmadı. Ahmet Uyar İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrencilerin annelerinin yer aldığı Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korosu seyirci karşısına çıktı.

Müzik öğretmeni Serkan Altay'ın önderliğinde kurulan koro, dün akşam ikinci kez sahne aldı. İlk Ali Osman Sönmez Huzurevi'nde sahneye çıkan anneler, okulun Anneler Günü için düzenlediği eğlence programında da sahne alarak tecrübe basamağına bir adım daha attı. Sevilen şarkıları seslendiren anneler, kendi günlerini kendileri kutlamış oldu. Annelerini ilk defa sahnede gören çocuklar ise, bol bol görüntü ve fotoğraf çekti. Eşlerini yalnız bırakmayan babalar da, oturdukları yerden hayat arkadaşlarıyla beraber şarkı söyledi.

Boş vakitlerini değerlendirmek için böyle bir faaliyete katıldıklarını söyleyen annelerin 6 hafta önce başladıkları derslerde kısa sürede başarı elde ettiğini belirten Ahmet Uyar İlköğretim Okulu müzik öğretmeni Serkan Altay, ''Koromuz 25 kişiden oluşuyor. Haftada iki kere olan derslerimize kolay olan şarkılarla başladık. Zaman geçtikçe daha zor şarkılarla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben öğrencilerimden çok memnunum'' diye konuştu.

Renkli görüntülerin yaşandığı konserde sahneye yağan köpükler, çocuklara annelerini unutturdu. Köpüklerle oynamaya dalan çocuklar bir an kargaşaya sebep olsa da anneler şarkılarını söylemeye devam etti.

ANNELER GÜNÜ'NDE ANNELER KOROSU
ANNELER GÜNÜ'NDE ANNELER KOROSU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 11:27:03
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 21:08:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?