3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Anneleriyle podyuma çıktılar

Bursalı Anneler Gurubu’nun öncülüğünde düzenlenen defile göz kamaştırdı. Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Bursalı Anneler Gurubu bir dizi etkinliğe imza atıyor.

Zafer Plaza’da www.bursalianneler.com ve www.tshirtdukkani.com işbirliği ile gerçekleştirilen defilede hem anneler hem de çocuklar podyuma çıktı.
Bursalı Anneler Gurubu’nun, www.bursalianneler.com internet sitesinde açtığı anneye en uygun sözcükler yarışmasında birinci gelen anlatımın basılı olduğu tişörtlerle podyuma çıkan anneler profesyonellere taş çıkarttılar.
www.tshirtdukkani.com tarafından basılan tişörtleri giyerek gösteriye katılan annelere çocukları tarafından birer gül hediye edildi.

Bazı annelerin minik bebekleriyle defileye katılmaları dikkat çekti. Zafer Plaza salonlarını şenliğe dönüştüren etkinlik kapsamında çocuklar ve anneler önce evlerinde “Anne Seni Çok Seviyorum” yazılı tişörtleri boyayıp defile için hazırladılar. Daha sonra da bu boyanan tişörtler, defiledeki gösterilerde anneler tarafından giyildi.
6-7-8 Mayıs 2009 tarihleri arasında ise Zafer Plaza’da stand açan Bursalı Anneler Gurubu gelirin bir kısmını sosyal projelerde kullanmak üzere ANNE baskılı tişörtleri satışa sundular.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 17:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?