6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Annenin oğluna en acı vedası

ANNENİN OĞLUNA EN ACI VEDASI

Bursa'nın Harmancık ilçesinde bacanağıyla birlikte bir akrabasının düğününe giderken kazada hayatını kaybeden Güngör Demir'in cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi. Oğlu Güngör Demir'in tabutuna sarılan 65 yaşındaki anne, oğlunun yanı sıra gelini, torunu ve 4 akrabasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Harmancık-Orhaneli yolunun 10'uncu kilometresinde bulunan Mirandağı mevkiinde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Bir akrabalarının düğününe giden Kahraman Yıldırım'ın (40) kullandığı 43 UC 504 plakalı otomobil, Adem Taşyürek (37) idaresindeki 01 RL 665 plakalı kömür yüklü TIR'la çarpıştı. TIR dorsesinin altında kalan otomobilin sürücüsü Kahraman Yıldırım (40), eşi Nurcan (29) ve çocukları Mustafa (10) ile Bahar Yıldırım (7), bacanağı Güngör (40), onun eşi Neslihan (31) ve kızı Havva Demir (9) olay yerinde hayatını kaybetti.

Yeşilova Mahallesi'nde oturan Güngör Demir'in cenazesi, son kez evinin önüne getirildi. Düğüne giderken eşi ve 9 yaşındaki çocuğuyla birlikte can veren Demir'in cenazesi herkesi gözyaşlarına boğdu. Ailesinden 3 kişiyi ve 4 akrabasını kaybeden 65 yaşındaki Remziye Demir, tabutu okşarken gözyaşlarına hakim olamadı.

Ölen Güngör Demir'in kardeşlerinden olan Ahmet Demir sinir krizleri geçirdi. Ölen Demir'in Yeşilova Mahallesi Muhtarı olan ağabeyi Fahir Demir ise taziyeleri kabul etti.

Bu arada Güngör Demir'in ilk evliliğinden olan çocuğu da babasını son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Yeşilova Merkez Camii'nde cenaze namazı kılınan Demir'in cenazesi, Alaşar Mezarlığı'na defnedildi.

ANNENİN OĞLUNA EN ACI VEDASI
ANNENİN OĞLUNA EN ACI VEDASI
ANNENİN OĞLUNA EN ACI VEDASI
ANNENİN OĞLUNA EN ACI VEDASI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2010 Cumartesi 15:26:04
Güncelleme :10 Temmuz 2010 Cumartesi 16:06:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?