3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Anneye 19 bıçak darbesi

Bursa'da evinin penceresinden, "Dünyanın sonu geldi, nasılsa herkes ölecek" diye bağırıp annesini 19 yerinden bıçaklayarak öldüren, ablasını da yaralayan sanık, müebbet ve 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Sanığın son sözünde yaptıklarından hiçbir üzüntü duymadığını söylemesi herkesi şok etti. 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "kasten adam öldürmek ve adam öldürmeye tam teşebbüs" suçundan müebbet hapsi istenen S.Y., son kez hakim karşısına çıktı. Geçen yıl evinin penceresinden, "Dünyanın sonu geldi. Nasılsa herkes bir gün ölecek" diye bağırdıktan sonra 50 yaşındaki annesi E.Y.'yi sırtından 19 bıçak darbesiyle öldüren, duştan çıkan ablası S.Y.'yi de 11 yerinden yaralayan S.Y., bir hastanedeki doktora olayı itiraf etmişti.

Şizofreni hastası olmadığı İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporla belirlenen sanık S.Y., son sözünde, "Onlar benim gerçek ailem değildi . O yüzden üzgün olmam için hiçbir sebep yok" dedi.

Kararını açıklayan mahkeme; sanığa cinayetten dolayı müebbet, öldürmeye teşebbüs suçundan da 12 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 17:02:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?