6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Araç koltuklarında keyif artıyor

ARAÇ KOLTUKLARINDA KEYİF ARTIYOR

Sektöründe dünyanın önde gelen fuarları arasında gösterilen ve 14 ülkeden 133’ü yerli 167 firmanın ürünlerini tanıttığı Busworld Turkey 2010’da, Bursalı koltuk devi Grammer yeni ürünlerini görücüye çıkardı.

Busworld fuarlarında düzenli olarak yer aldıklarını belirten Grammer Koltuk Sistemleri A.Ş. Genel Müdürü Tuna Arıncı, fuarın Bussworld Turkey 2008’e nazaran daha hareketli geçtiğini, bu gelişmelerin özellikle ağır vasıta sektörü adına umut verici olduğunu söyledi. 2008 yılının son çeyreğinde başlayıp, 2009 yılı itibariyle tüm dünyayı etkisi altına alan global krizin sektörü derinden etkilediğini belirten Arıncı, Grammer olarak kriz döneminde AR-GE çalışmalarına ağırlık vererek ürün gamını genişlettiklerinin kaydetti.

Kriz döneminde birçok farklı projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Arıncı, “Geçen yıl başlattığımız ve bu sene de devam eden ‘Grammer koltuksuz minibüs kalmayacak’ sloganı ile çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Karsan ve Fiat Ducato’nun ardından Peugeot Boxer minibüslerinde de artık Grammer yolcu koltukları kullanılıyor. Bunun yanında Nilüfer Turizm’in tüm otobüslerine uyguladığımız televizyonlu koltuk projemiz Konya Metro Turizm ile devam ediyor” dedi.

Grammer’in ürün çeşitliliği konusunda önemli adımlar attığını dile getiren Arıncı, “Grubumuzun uzmanlık alanları arasında yer alan ve önemli atılımlarından birisi olan tren yolcu koltuğu artık Türkiye’de üretiliyor. Grammer Almanya’nın know-how birikimine ilave edilen tasarımlarla özgün ürünler yapıyoruz. Yurdumuzda ve çevre ülkelerde tren yolları ile ilgili projelere ürünlerimiz ile iyi bir çözüm ortağı olacağımız inancındayız” diye konuştu.

Arıncı, “Fuarda yaptığımız görüşmeler sonucunda 2010 yılı için piyasaların daha umutlu olduğunu görüyoruz. Kriz döneminde AR-GE’ye ağırlık verdik, ürün çeşitliliğimizi güçlendirdik. Çok sayıda kurumla temaslarda bulunduk. Çalışmalarımızın meyvelerini toplamayı hedefliyoruz” dedi.

Fuarda Grammer Koltuk Sistemleri A.Ş, Giza 1500, Giza 1470, Coach 2450. Coach 3450, MSG 90.6 Hostes Koltuğu, Pratico, New Compact ve Relax Seat adlı otobüs koltuğu çeşitlerinin yanı sıra MSG 90.3 E, MSG 90.3 G, MSG90.6 PG sürücü koltuklarını teşhir etti.

ARAÇ KOLTUKLARINDA KEYİF ARTIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 14:45:02
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 14:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?