3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Arkadaşını sırtından vurdu

BURSA’nın İnegöl İlçesi'nde, uyuşturucu hap kullandığı iddia edilen 30 yaşındaki Cüneyt D., tartıştığı arkadaşı 26 yaşındaki Güngör Kaplan’ı sokak ortasında sırtından tabancayla vurarak öldürdü. 

Olay, İnegöl Ahmet Akyollu Caddesi Otobüs Terminali karşısındaki Alanyurt dolmuş durakları yanında dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Bir otobüs firmasında muavin olarak çalışan Güngör Kaplan’ın yanına gelen ve uyuşturucu hap kullandığı iddia edilen Cüneyt D. ve arkadaşı 25 yaşındaki Ahmet Y., sohbet etmeye başladı. 

Bir süre sonra D. ile Güngör Kaplan arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya görüşmesi üzerine belindeki ruhsatsız tabancayı çıkaran Cüneyt D., olay yerinden kaçmak isteyen Güngör Kaplan’a arkadan 3 el ateş etti. Sırtına isabet eden 3 kurşunla yaralanan Kaplan, bir süre daha koştuktan sonra cadde üzerinde kanlar içinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar tarafından minibüsle İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kaplan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Görgü tanıklarının ifadesi üzerine harekete geçen polis, olay yerinden kaçan Cüneyt D. ile Ahmet Y.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Poliste 5 ayrı suçtan kaydı bulunan Cüneyt D’nin kullandığı uyuşturucu hap nedeniyle bilincinin yerinde olmadığı bu nedenle de ifadesinin alınamadığı belirtildi. 

Olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı’nca başlanırken, Güngör Kaplan’ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Milliyet internet
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2007 Çarşamba 18:15:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?