3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

As Merkez Outlet'e hücum!

BEDAVA ALIŞVERİŞ ÇILGINLIĞI

Bursa'da outlete dönüşen As Merkez Alışveriş Merkezi, kapılarını izdihamla açtı. İlk 100 ziyaretçiye şartsız 50 lira hediye çeki verileceği haberini alanlar, gece yarısı dondurucu soğukta battaniyeleriyle kuyruğa girdi.

Her yaş ve kesimin ilgisini çekecek biçimde hazırlanan 'Outlet Şenliği'nde; ilk 100 ziyaretçiye -koşulsuz şartsız- 50 TL'lik hediye çeki kampanyası, izdihama neden oldu.

Kapı girişlerinde ilk olmak için gece yarısı sıraya giren ziyaretçiler, uzun kuyrukların oluşmasına sebep oldu. Geceyi As Merkez Outlet'in kapısında geçiren ve battaniyeyle soğuktan korunup yanında sıcak çay getiren ziyaretçiler, kazançlı çıktı. Hediye çeki kazanan vatandaşlar, istedikleri mağazadan anında 50TL'lik alışveriş yapma şansı yakaladı.

As Merkez yetkilileri de ilk günde sıraya giren 270 kişiye de 50 liralık hediye çeki vererek jest yaptı. AS Merkez'de sabahlayan vatandaşlar, bir yandan bu durumun sebebinin kendileri değil, yaşam şartları olduğunu söylerken, bir yandan da yetkililere teşekkür etti.

BEDAVA ALIŞVERİŞ ÇILGINLIĞI
BEDAVA ALIŞVERİŞ ÇILGINLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 13:41:03
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 15:16:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?