4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

As Merkez'de 'Babacan' kutlama

As Merkez ile GESİAD’ın ‘Babalar Günü’nde düzenlediği brunch, hem Bursa ekonomisinin başarılı isimlerini hem de ‘Babam ve Ben’ yarışmasında dereceye giren minikler ile ailelerini bir araya getirdi.

“Bursa’nın en eğlenceli alışveriş ve yaşam merkezi” As Merkez ile Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği’nin (GESİAD) birlikte düzenlediği brunch, ‘Babalar Günü’nde sevgiyi As Merkez’e taşıdı. GESİAD üyelerinin yanı sıra As Merkez’in ‘Babalar Günü’ yarışması ‘Babam ve Ben’de dereceye giren 11 minik ve ailelerinin de katıldığı etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.

30 saniyelik görüntülerle katıldıkları ‘Babam ve Ben’ isimli yarışmada ilk 10’a giren Berkay Türkmen, Ceren Okumuşoğlu, Çiçek Civan, Irmak Erkoşan, İnci Miray Deliçay, Oğuzhan Çolak, Özge Demirci, Sıla Üçerler, Sinem Güler ve Yiğit Dağdeviren ile Jüri Özel Ödülü’nü kazanan Ömer Aydın Uğur’un da plaket ve hediyelerini aldığı etkinlik langırt turnuvasıyla şenlendi.
Babalarıyla omuz omuza yarışan minikler heyecanlı anlar yaşarken, turnuvanın galibi Nazlı Civan ve babası Murat Civan sürpriz hediyelerin sahibi oldu.
Tüm babaların, baba adaylarının ve manevi babaların Babalar Günü’nü kutlayan As Merkez Genel Müdürü Fahir Çam, “Hem baba hem de evlat olarak bu mutlu günü babam ve oğlumla paylaşmanın sevincini yaşıyorum” derken, GESİAD Başkanı Bahadır Özgün ise brunch’tan elde edilen gelirin Mehmetçik Vakfı’na aktarılacağını açıkladı.
‘Babam ve Oğlum’ da babalar ve çocukları için tüm gün As Merkez Avşar Sinemaları’nda ücretsiz olarak gösterildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 18:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?