4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

As Merkez'de Foto Rally heyecanı

Başlangıç ve bitiş noktaları As Merkez’de kurulan “Foto Rally 2009”da ilk üç dereceyi Kahraman Aydüz, Gökhan Öğretir ve Eren Kefeli paylaştı.

Yarışmanın birincisi Kahraman Aydüz, kazandıkları ödüllerin de yurtdışında sanat eğitimi alan öğrenciler yararına kullanılmasını istediklerini söyleyerek, gönüllerin de şampiyonu oldu.
“Foto Rally 2009”, “Bursa’nın en eğlenceli alışveriş ve yaşam merkezi” As Merkez’den start aldı. Kayıt gelirinin yurtdışında sanat eğitimi alacak öğrenciler için kullanılacağı “Foto Rally 2009”a katılan yarışmacılar, birincilik için kıyasıya mücadele etti. 1969 model bir Mercedes’in ilk sırada çıkış yaptığı “Foto Rally 2009”da şehrin 10 farklı noktasından çekilmiş fotoğrafları alan yarışmacılar, 2 saat içerisinde hem fotoğrafların nereye ait olduğunu tahmin etmeye hem de bu noktalara ulaşarak, yarış hakemlerinden alacakları en fazla yarışma kartına sahip olmaya çalıştı.

As Merkez’deki varış noktasına ilk gelen ekip, Kahraman Aydüz ve takımı oldu. Hisar Lions Başkanı Nihat Sapan’ın elinden 1.’lik kupasını alan Aydüz, 4 adet otomobil lastiği kazandı. Gökhan Öğretir ve ekibi de 2.’lik kürsüsüne çıkmayı başardı. 100 litre yakıt kazanan Öğretir ve ekibine 2.’lik kupasını Çınar Lions Kulübü Başkanı Suat Sapan takdim etti. “Foto Rally 2009”un 3.’sü Eren Kefeli ve ekibine ise kupasını Hisar Leo Başkanı Ali Bars sundu. Eren Kefeli, 3.’lük kupasının yanı sıra bir adet kano kazandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 11:33:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?