3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AS Merkez'de maskeli eğlence

As Merkez, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına “Maskeli Balo” ile ortak oldu.

As Çocuk Kulübü üyesi minikler, sürprizler ve neşeli aktivitelerle As Merkez’de unutulmaz bir gün geçirdi.


Binlerce minik üyesiyle dev bir aile olan As Çocuk Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu “Bursa’nın en eğlenceli alışveriş ve yaşam merkezi” As Merkez’de gerçekleştirilen “Maskeli Balo" ile eğlenceye dönüştürdü. Üyelerine harika fırsatlar ve muhteşem eğlenceler sunan As Çocuk Kulübü’nün organizasyonuna ev sahipliği yapan As Merkez’de yaşatılan masal dünyasında yerlerini alan minikler, hem doyasıya eğlendi hem egemenlik coşkusunu paylaştı hem de sürpriz hediyeler kazandı.


ostümlerini giyip, maskelerini takan 2-12 yaş arasındaki yüzlerce minik, As Merkez’de buluşarak, deneyimli animatörler eşliğinde düzenlenen neşeli ve sürprizlerle dolu aktivitelere katılma şansını yakaladı. Palyaçolar, jonklör numaraları ve yüz boyama oyunlarıyla unutulmaz bir gün geçiren As Merkez’in küçük ziyaretçileri, ikram edilen pamuk helva ile tatlı bir eğlenceye daldı. Sevimli tavşan, kovboylar ve Spiderman “Maskeli Balo”nun minik kahramanları olurken, eğlence dolu bir dünyada buluşan güzel prensesler ile beyaz atlı prensler ise balo boyunca neşe içinde dans etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 12:28:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?