5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Asansörde feci ölüm!

Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde bir kapıcı, apartmanın çöplerini topladığı plastik konteynırı ile bindiği asansörde sıkışarak feci şekilde can verdi. Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 23.30 sıralarında Esentepe Mahallesi Zengin 2 Sitesi'nde meydana geldi.

Sitenin asansörünün 4. ile 5. kat arasında kalmasından şüphelenen apartman sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri asansörü açtıklarında feci manzara ile karşılaştı. Sitede 3 yıldır kapıcılık yapan 3 çocuk babası Zeki Yavuz'un (33) apartmanın 6. katında oturan ailenin çöplerini aldıktan sonra 1 metre 50 santim boyundaki plastik çöp konteynırını asansörle alt kata indirmek istediği sırada konteynır ile duvar arasında sıkışarak öldüğü belirlendi. Yavuz'un abisi Aşur Yavuz ile amcasının oğlu Sadık Yavuz ve yakınları sitenin bahçesinde fenalık geçirdi.

Yavuz'un cesedi olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı asansörün içinden çıkarılarak otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2005 Perşembe 14:46:20
Güncelleme :28 Temmuz 2005 Perşembe 14:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?