2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Aşevinde duygusal iftar

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Ramazan'ın ilk iftarını eşi, AK Parti İl Başkanı Cafer Yıldız ve bürokratlarıyla Fevzi Çakmak Katlı Otopark'ında kurulan aşevinde vatandaşlarla birlikte yaptı. Başkan Şahin, aşevine girişte vatandaşların alkışlarıyla karşılaştı.


Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik politikaları kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da her gün 4 bin kişiye iftar vereceği Fevzi Çakmak Katlı Otoparkı'ndaki aşevinde ilk iftar heyecanı yaşandı. Aşevinde Ramazan'ın ilk gününde Bursalılara, çorba, orman kebabı, pirinç pilavı ve baklava ikram edildi.


İlk iftar heyecanını aşevindeki vatandaşlarla paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, ramazan ayının tüm İslam alemine ve milletimize hayırlar getirmesini diledi. Göreve geldikleri günden bu yana hayata geçirdikleri projelerle Bursa'nın sosyal belediyecilikle tanıştığını hatırlatan Başkan Şahin, aşevinde masaları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.


Vatandaşlar, iftar sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'e maddi durumu iyi olmayan ailelere yönelik başlattığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Aşevinde isteyen vatandaşlara sahurluk yemek de verildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2007 Cuma 00:01:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?