3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

'Asın bu caniyi'

Bursa'da geçtiğimiz Cuma günü 3 aylık bebeğinin yanında öldürülen 19 yaşındaki Leyla Görel'in katil zanlısı, üst kattaki 19 yaşındaki komşusu çıktı. 

Jandarma üst kattaki dairenin kapısındaki kandan yola çıkarak olayı aydınlatmayı başardı. Platonik aşk sebebiyle işlediği cinayeti soğukkanlı bir şekilde anlatan fırıncı Ü.Ş., tatbikatta kendisine uzatılan sigarayı, "niyetliyim" diyerek geri çevirdi.
 
Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Görükle beldesinde oturan Leyla Görel, küçük bebeğinin yanında 29 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü. İftar vakti eve gelen eşi genç kadının cesedini bulmuştu. Olayın ardından geniş çaplı titiz bir araştırma başlatan İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Kriminal Şubesi ekipleri, zanlının kimliğini kısa sürede belirlediler. Aynı apartmanın üst katındaki daire kapısında olan bir damla kan izi ve bu evdeki kişilerin esrarengiz şekilde ortadan kaybolması üzerine savcılıktan alınan izinle arama yapıldı. Burada kanlı gömlek ve pantalon ele geçirildi. 

Genç kadına aşık olan üst kattaki ailenin askerden yeni gelen çocukları Ü.Ş.'nin platonik aşk yaşadığı Leyla Görel ile olay günü tartıştığı ve ardından bıçaklayarak öldürüldüğü belirlendi. Yakınlarına, "Antalya'ya gideceğim, para lazım" dediği öğrenilen Ü.Ş.'nin Kırşehir'e kaçtığı belirlendi. Zanlının yakınlarının da olaydan sonra memleketlerine gittiği öğrenildi. Zanlı ve yakınları ile dün telefonda irtibata geçen jandarma görevlileri, şahsın Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olmasını sağladılar.

AKREPLE TATBİKAT ALANINA GETİRİLDİ, JANDARMA KIYAFETİ GİYDİ
Zanlı Bursa'dan giden görevliler tarafından Görükle Jandarma Komutanlığı'na getirildi. Akrep tabir edilen araçla geniş güvenlik önlemleri altında olay yerine götürülen zanlı Ü.Ş. jandarma kıyafeti giydirildiği tatbikatta olayı soğukkanlı bir şekilde anlattı. Ü.Ş.'nin kendisine uzatılan sigarayı; "niyetliyim" diyerek geri çevirmesi dikkat çekti. Öldürdüğü genç kadınla daha önce 2-3 kez görüştüğünü söyleyen Ü.Ş., "Ben Leyla'nın eşinin çalıştığı yerde işe başlayacaktım. Ancak Leyla orada çalışmamı istemedi.Bunun üzerine tartıştık. Bana tokat attı" iddiasında bulundu.
Olay sırasında oruçlu olduğunu ifade eden Ü.Ş.'nin cinayetten sonra bir sigara yakarak orucunu bozduğunu söylediği öğrenildi. Geniş güvenlik önlemleri alınan tatbikat esnasında zanlıya tepki gösteren komşuları, "Asın bu caniyi" diye bağırdı. "Kasten adam öldürmek" suçundan adliyeye sevk edilen Ü.Ş. rahat hareketleri ve pişkin şekilde gülmesiyle dikkat çekti. Zanlının ve ailenin oturduğu daire ise sahibi tarafından olayın ardından satılığa çıkarıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 14:43:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tuncel Aytaş IP: 85.100.161.xxx Tarih : 19.09.2007 13:59:36

Vay be.. Ne kadar çok sorunlu insan var etrafta. Kafayı bozup onu bunu öldürüyorlar. Bir görükleli olarak kınıyorum. Bir de niyetliymiş.. İnsan öldürmek de günah değildi zaten. Allah'ım sen bizi koru, böylelerine akıl fikir ihsan eyle.