2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Aşk bilmecesi kanlı bitti

Bursa'da aşk bilmecesi kanlı bitti. Sevgilisi yüzünden 1 çocuk annesi eşini boşayan demirci ustası, yaşı küçük başka bir kıza tecavüz olayında, kendisi lehine ifade vermeyen sevgilisini silahla başından vurarak ağır yaraladı.

Olay, sabah saat 08.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi'nde meydana geldi. 2 yıl önce eşinden boşanan demirci ustası Muhammet A. (32), 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Döndü P. ile sabah birlikte yaşadığı evde tartıştı. Sosyal Hizmetler'e bağlı bir yetiştirme yurdunda kalan 17 yaşındaki kızla ilişkiye girdiği için ırza tasaddi suçlaması ile polis tarafından aranan Muhammet A, bu konu ile alakalı sevgilisinden, uyuşturucu hap verdiğini belirterek hafifletici yönde ifade vermesini istedi.

Sevgilisi Döndü P., kendisine yardımcı olacak ifade vermeyeceğini söyleyince, Muhammet A. genç kadını dövdü. Döndü P., Hamitler Hasat Sokağı'ndaki evinden hemen yakındaki markete yardım istemeye gitti.

Bu sırada evinde bulundurduğu ruhsatsız tabancayı alarak dışarı çıkan Muhammet A, sokakta kıstırdığı Döndü P'nin başına bir el ateş ederek kaçtı. Şahitlerin kimlik tespitleri neticesinde cep telefonu ile ulaşılan Muhammet A, polise teslim olacağını bildirdi. Bölgede inceleme yapan sivil terör ekiplerine teslim olan Muhammet A. gözaltına alındı. Çekirge Devlet Hastanesi'ne ağır yaralı olarak kaldırılan Döndü P'nin ise hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 11:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esra seyran IP: 124.176.233.xxx Tarih : 29.08.2007 12:24:38
bu kadar gaddarlik olamaz yazik simdi aynisini o vuran kisiyede yapcanondan sonra anlicak hatasini