3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Asker adayı eğlence dönüşü vuruldu

(ÖZEL HABER) ASKER EĞLENCESİNDE ASKER ADAYI SİLAHLA VURULDU

Bursa'da asker eğlencesinden dönen bir grup genç ile başka bir grup arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada askere gidecek olan genç silahla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yıldırım ilçesi Mollaarap Mahallesi Balabancık Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre askere gidecek olan U.S. (21) için eğlence düzenleyen K.K. (23), H.G. (23) ve A.C. (20) eğlence dönüşü evlerine gitmek isterken cadde üzerinde S.B. (27), E.O. (29) ve S.G. (35) ile aralarında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. İki tarafın da alkollü olması sebebiyle tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada S.G. belinden çıkardığı silahla askere gideceği iddia edilen U.S.'yi karnından silahla yaraladı. Yaralama olayına karışan zanlılar özel bir otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaralı U.S. ise durumu ailesine bildirdi. Olay yerinde çocuklarının yaralandığını gören aile, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ve polisle tartıştı. Yaralı genç, ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaydan sonra çevrede geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, silahlı kavga olayına karıştıkları iddia edilen S.B. ve S.G.'yi gözaltına aldı. S.G.'nin üzerinde yapılan aramada 1 adet 9 mm çaplı tabanca ile 13 adet dolu fişek ele geçirildi. Olaydan sonra kayıplara karışan E.O.'yu ise yakalama çalışmaları devam ediyor.

(ÖZEL HABER) ASKER EĞLENCESİNDE ASKER ADAYI SİLAHLA VURULDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 16:49:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?