6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Aşklarını herkesin önünde ilan ettiler

AŞKLARINI HERKESİN ÖNÜNDE İLAN ETTİLER

Bursa'da, Sevgililer Günü münasebetiyle Zafer Plaza tarafından düzenlenen 'Aşkın zaferi' isimli etkinlikte, kimileri şiir okuyarak, kimileri de dans ederek sevdiğine aşkını gösterdi.

Zafer Plaza, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği 'Aşkın Zaferi' adlı organizasyonla, aşıklara sevgilerini ispatlama imkanı sundu. Kimi çiftler cesaret edemezken, kimi çiftler ise sahneye çıkarak sevgilisine ilan-ı aşkta bulundu. Kendilerine verilen formları dolduran çiftler, 'Aşkınız için ne yapabilirsiniz' kısmına yazdıklarını ise herkesin önünde yaptı. Kimileri sevgilisine şiir okurken, kimileri kırmızı halı sererek aşkını herkesin gözü önünde ilan etti. Bir çift romantik bir müzik eşliğinde dans ederken, bir bayan da sevgilisi için palyaço kılığına girdi. Çiftler gösterdikleri cesaret için Zafer Plaza'dan da ödül kazandı.

Zafer Plaza Halkla İlişkiler Müdürü Gökçe Yaygın, aşkın zaferi üzerine bir yarışma düzenlediklerini söyleyerek, "İnsanlar bir birini sever. Aşk cesaret işidir. Çiftlere sevdikleri için neler yapabileceklerini gösterme imkanı sunduk. Çiftlerimiz bir forma sevdikleri için neler yapabileceklerini yazdı. Daha sonra bunu herkesin içinde gerçekleştirdiler. Daha sonra hediye kazanma şansı yakaladılar" dedi.

AŞKLARINI HERKESİN ÖNÜNDE İLAN ETTİLER
AŞKLARINI HERKESİN ÖNÜNDE İLAN ETTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2010 Pazar 09:55:02
Güncelleme :14 Şubat 2010 Pazar 13:05:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?