6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

ASKON'dan MÜSİAD'a ziyaret

ASKON'DAN MÜSİAD'A ZİYARET

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.

ASKON Bursa Şube Başkanı Ali Tombaş ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Bursa Şubesi Hasan Çepni'yi makamında ziyaret etti. MÜSİAD Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Hasan Çepni, kardeş siadlardan olan ASKON'la işbirliği yapabileceklerini, ortak çözümler üretebileceklerini belirtti. Ziyaretten memnuniyetten duyduğunu kaydeden Çepni, "Sanayi ve ticaretin önündeki engelleri kaldırmak, 'yüksek ahlak, yüksek teknoloji' anlayışının anlam kazanması için çalışıyoruz. Üyelerimizin ticari faaliyetlerini artırıcı, dürüst ticaret yapmaları adına işbirliği yapabiliriz. Ticaret ve kazanç önemli şeylerdir. Hep beraber bunun için çalışmalıyız" dedi.

ASKON Bursa Şube Başkanı Ali Tombaş ise, Hasan Çepni'ye yeni görevinde başarılar diledi. Siadların ülke genelinde ve şehirlerde önemli görevler üstlendiğini kaydeden Tombaş, geçmişten ve gelecekten haberdar olmak için işbirliğinin önemli olduğunu ifade etti. Ayrı kurumlar olmalarına rağmen beraber hareket etmenin faydalı olacağını kaydeden Tombaş, güçlerini birleştirerek daha iyi düşünceler oluşturacaklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda, Başkan Tombaş tarafından Başkan Çepni'ye bir tablo hediye edildi.

ASKON'DAN MÜSİAD'A ZİYARET
ASKON'DAN MÜSİAD'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 10:12:03
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 13:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?