6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Aslanoba maden suyuna giriyor

ASLANOBA MADEN SUYUNA GİRİYOR

Bursa'da faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük ambalajlı su üreticisi Aslanoba Grubu, meyve suyundan sonra maden suyu üretimine de başlıyor.

Aslanoba Grubu'nun kurucusu Nihat Aslanoba, Çekirge'deki Marigold Oteli'nin açılışında, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Aslanoba, Mustafakemalpaşa ilçesinde kurdukları Juss meyve suyu fabrikasının yüzde 90 ihracata olmak üzere çok güzel çalışmalar yürüttüğüne dikkat çekerek, "Erikli Su'da ortak olduğumuz Nestle Grubu ile Mustafakemalpaşa'daki meyve suyu fabrikamızda farklı yeni tetrepak ürünler üreteceğiz. Sütlü Nesquik, soğuk Nescafe ana grubunun çok çeşitli tatlarını önümüzdeki günlerden itibaren piyasaya sürüceğiz. Bu ürünler 16-17 farklı tatta tüketicilere sunulacak. Gazlı meşrubat sektörüne girmeyi şimdilik düşünmüyoruz. Ancak maden suyu üretimine başlayacağız. Bursa'nın İnegöl ilçesinde anlaşmasını sağladığımız bir kaynakta Aslanoba grubu olarak maden suyu üretimi yapacağız. Şu anda saniyede 40 litrelik debiye sahip olan en büyük ambalajlı su üreticisiyiz. Bursa Valiliği'ne bir litrelik debi için yılda 225 bin lira rüsum ödüyoruz. Yıllık olarak su kaynağından dolayı İl Özel İdaresi'ne 9 milyon liralık bir katkımız oluyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 10:24:01
Güncelleme :21 Şubat 2010 Pazar 10:34:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?