2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Avrupa birincisi Mustafakemalpaşalı

İrlanda'da bu yıl 19.'su düzenlenen Avrupa Otelcilik Okulları Arası Turizm Yarışması'nda Avrupa birincisi Mustafakemalpaşa'dan çıktı.
 
Yarışmanın bu yıl ilk kez açılan vip müşteri karşılaması, oda ve caffe servisi dalında üstün başarı gösteren Bursa Osmangazi Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Mustafakemalpaşalı Emrah Tanıl Kuru, diğer ülkelerin yarışmacılarını geride bırakarak Avrupa birincisi oldu. İrlanda'nın Killarney kentinde düzenlenen, orijinal adı Hospitality Competition olan yarışmaya Rusya, İrlanda, Finlandiya ve Türkiye'den toplam 8 yarışmacı katıldı. Oldukça çekişmeli geçtiği öğrenilen yarışmada altın madalyanın sahibi olan Kuru, Türk bayrağını göndere çektirdi.
 
Bursa ve Türkiye'nin gururu olan Emrah Tanıl Kuru, aynı zamanda Türkiye birincisi olarak Türkiye'yi dış ülkelerde temsil etme hakkını da elinde bulunduruyor. Büyük ustalık ve beceri gerektiren Hospitality Competition dalında Avrupa birincisi olan Kuru, halen eğitim gördüğü mesleğinde gelecek vaat ediyor. Emrah Tanıl Kuru, Mustafakemalpaşa'da faaliyetini sürdüren Tandoğan Pansiyonu'nun sahibi Selma ve İsmail Hakkı Kuru çiftinin küçük oğlu.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2006 Salı 18:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?