3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Avukat çift ölümden döndü

Bursa'da bir araca çarparak takla atan otomobilde bulunan avukat çift ölümden döndü. Genç avukatların geçen yıl da birlikte geçirdikleri feci kazayı hava yastıkları sayesinde atlattıkları öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Orhaneli Kavşağı'nda meydana gelen kazada, İzmir'den gelip şehir merkezi istikametine seyreden avukat Ö.Y. idaresindeki 16 AV 905 plakalı otomobil, önce H.B.'nin kullandığı 16 BFU 61 plakalı otomobile çarptı. 33 yaşındaki Ö.Y. ve araçta bulunan eşi G.Y. takla atan otomobilden hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan avukat çiftin, 5 Şubat 2008 tarihinde de Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi'nde bir kaza daha geçirdiği ortaya çıktı. Avukat Ö.Y.'nin kullandığı otomobilin bir başka araçla çarpışması sonucu 5 kişi yaralanmıştı. Avukat ve eşi ise hava yastıkları sayesinde kurtulmuştu.

Bu arada Nilpark önünde ters dönen aracı çevirmek kolay olmadı. Çekicinin çabalarının sonuç vermemesi üzerine otomobil ölümden dönen avukat, yakınları ve polisin yardımıyla ters çevrilerek çekiciye yüklendi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 14:40:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?