3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Ayın otobüs şoförüne plaket

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ndeki otobüs şoförleri arasında Haziran ayında gösterdiği performansla ‘ayın şoförü’ seçilen Niyazi Barışsever, düzenlenen törenle plaketini aldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Seyfettin Avşar, BUSKİ toplantı salonunda yapılan törende Haziran ayının şoförü seçilen Niyazi Barışsever’e plaketini verdi.

Bursa’yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını anlatan Avşar, “Haziran ayı boyunca disiplinli ve başarılı bir performans göstererek ayın şoförü seçilen arkadaşımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu durumun diğer şoförlerimize de örnek olacağına inanıyorum” dedi. Plaketini alan Niyazi Barışsever de 19 yıldır şoförlük yaptığını ve emeğinin ödülünü almanın sevincini yaşadığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Tacettin Kınay da otobüs şoförlerinin halka en yakın personel olduğunu belirterek, ”BOİ otobüs şoförlerimiz, kurumumuzun vitrinidir. Türkiye’de en çok şikayet yaşanan birimler toplu taşıma ile ilgili çalışanlardır. Ancak Bursa’da BOİ olarak bu konuda hemen hiçbir şikayet almıyoruz. Halk, hizmetlerden çok memnun. Bu durum bizleri de sevindiriyor” diye konuştu.

Törene Başkan Danışmanı Levet Fidansoy ile Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Şube Müdürü Mesut Emir de katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 14:57:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?