4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Aziz Yıldırım'a sevgi seli

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Bursa'nın İznik İlçesi'nde düzenlenen 7. Kan Çiçekleri Şenliği'ne katıldı. Özel helikopteri ile festivalin bulunduğu alana inen Yıldırım'ı köylü kızlar "Efsane başkan" sloganlarıyla karşıladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan'ın davetlisi olarak Bursa'nın İznik ilçesi Derbent Köyü'nde düzenlenen 7. Kan Çiçekleri Şenliği'ne katıldı. Özel helikopteri ile festivalin bulunduğu alana inen Yıldırım'ı köylü kızlar tezahüratlar ile karşıladı. Yıldırım'a vatandaşlar büyük ilgi gösterirken bol bol fotoğraf çektirdi.

Fenerbahçe formalarını imzalayan Yıldırım, gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. Festivale, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Koç, Nihat Özdemir ve Nihat Özbağı ile katılan Yıldırım'ın 60 bin TL'lik yardımda bulunduğu öğrenildi. Emiyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan ise Yıldırım'a festivale katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Derbent Köyü Muhtarlığının gerçekleştirdiği şenliğe, eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan İznik Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu ve yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Kan çiçeklerinin sadece bu bölgede yetiştiğini, sökülüp başka bir yere dikildiğinde ise yetişmediğini söyleyen Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Arslan, "Aziz Yıldırım kardeşim, bu festivale ikinci kez gelmiştir. Kendisi bize bu etkinliği yapmamızda büyük destek olmuşlardır. O artık bizim fahri hemşerimizdir" diye konuştu.
Daha sonra Aziz Yıldırım, Antalyaspor ile oynanacak maç sebebiyle helikopteri ile Antalya'ya gitti.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 17:55:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?