4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Azmiyle örnek oldu

Bursa Adliyesi'nde zabıt katibi olarak görev yaparken girdiği sınavı kazanarak icra müdürü olmaya hak kazanan memur için, meslektaşları tören düzenledi.

Azmiyle tüm arkadaşlarına örnek olan çiçeği burnundaki müdür, yeni görev yeri olan Antalya'ya gururla uğurlandı.

Bursa Adalet Sarayı'nda zabıt katibi olarak görev yapan Ahmet Dinler (25) geçen yıl Ekim ayında Ankara'da yapılan icra müdürlüğü sınavından 81 puan aldı. Yüzlerce kişinin katıldığı imtihandan yüzünün akıyla çıkan Dinler, Aralık ayında yapılan mülakatı da geçerek, icra müdürü olmaya hak kazandı.

Antalya'nın Akseki ilçesine icra müdürü olarak tayini çıkan Dinler için eski meslektaşları, son kez görev yaptığı odasında sürpriz bir tören düzenledi. Tüm arkadaşlarını kalemde gören Dinler, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üflerken duygusal anlar yaşadı.

Azmiyle tüm arkadaşlarına örnek olan Dinler, törende yaptığı konuşmasında hüzün ve sevinci bir arada yaşadığını ifade ederek, "Sizden ayrılacağım için üzgün, fakat yeni görevim için ise sevinçliyim. Son kez hepinizi bir arada görmek beni çok mutlu etti. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 11:52:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan özkan IP: 94.122.186.xxx Tarih : 26.01.2009 22:17:35

Arkadaşıma yeni işinde başarılar diliyorum. Hepimiz çok sevindik...