7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Baba-oğula kurşun yağmuru

Bursa'da alacak verecek meselesinden çıkan tartışmada, içkili restoran işleten baba ve oğlu, tartıştıkları müşterileri tarafından kurşunlandı. Baba-oğul hastaneye kaldırılırken, babanın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Kocası ile oğlunun yaralandığını duyan kadın ise hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, olay Osmangazi ilçesine Bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde maydana geldi. İddiaya göre Yeni Yalova yolu üzerinde içkili gazino işleten N.D .(60) ve oğlu C.D. (26) ile işyerinin müşterisi olduğu öne sürülen S.D.(22) arasında alacak verecek meselesinden tartışma çıktı. Telefonla tartışan ve alacaklarını istedikleri iddia edilen işletme sahipleri, S.D.'nin "Ben Bağlarbaşı çocuğuyum. Sıkıyorsa buraya gelin" demesi üzeriene verilen adrese gitti. İddiaya göre baba ve oğlu, S.D.'nin kahvehanesinde bu kişinin saldırısına uğradı.

Baba ve oğlunu kurşun yağmuruna tutan Senai D. olay yerinden kaçtı. Karnından yaralı baba ile oğlu önce Bağlarbaşı sağlık ocağına kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan baba N.D. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine sevkedilirken, ayağından vurulan oğlu C.D. de Çekirge Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Polis, silahlı kavganın yaşandığı kahvehanenin önünü güvenlik çemberine aldı. Oğlu ve eşinin vurulduğu haberini alarak Çekirge Devlet Hastanesine koşan anne S.D. İse hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2012 Cuma 18:07:38
Güncelleme :25 Mayıs 2012 Cuma 18:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?