4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Baba-oğulun zirve yarışı

MHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Cüneyt Karlık'ın 77 yaşındaki babası Mustafa Karlık, 5. Uluslararası Öger Antalya Maratonu'na hazırlanıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yıldırım Belediye Başkan Adayı Cüneyt Karlık, yaklaşan 29 Mart 2009 seçimleri öncesi programını hızlandırarak yoğun bir tempoyla çalışırken, babası Mustafa Karlık (77) da aynı çabayı atletizm şampiyonu olmak için harcıyor.

Bu yıl Antalya'da yaklaşık 20 ülkenin katılımıyla 5.'si düzenlenecek olan 21 kilometre uzunluğundaki Uluslararası Öger Antalya Maratonu'nda koşmaya hazırlanan Mustafa Karlık, "Geçen yıl 4. Uluslararası Öger Antalya Maratonu'nda üçüncü oldum. Sadece Bursa'dan 100'ün üstünde kişi katıldı. İnşallah bu yılki maratonda birincilik elde edeceğim" dedi.

70 MADALYASI, 20 KUPASI VAR

Antalya'da 8 Mart günü yapılacak olan maraton öncesi hazırlıklarını sürdüren Mustafa Karlık, antrenörü Emrullah Gülşen eşliğinde hemen hemen her gün Bursa Valiliği'ne bağlı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Atletizm Stadyumu'nda koşuyor.

Daha önce, 2 kez 42 kilometrelik Avrasya Maratonu'nu tamamlayan ve 60 yaş üstü yarışçılarda derece elde eden Mustafa Karlık'ın atletizm alanında 70 madalya ile 20 kupası bulunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 14:47:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?