4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Babalar Günü'nü unutulmaz kılın

“Bursa’nın en eğlenceli alışveriş ve yaşam merkezi” As Merkez, 'Babam ve Ben’ isimli etkinlik ile ‘Babalar Günü’nde unutulmaz bir armağan verme şansını sunuyor.

Etkinlik hakkında bilgi veren As Merkez Yetkilileri, "Geçin kameranın karşısına, cep telefonu da dahil herhangi bir dijital kamerayla çekilen en fazla 30 saniyelik görüntü ile babanızı ne kadar çok sevdiğinizi anlatın.

CD kaydınızı 22 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında As Merkez’e ulaştırın, Bursa medyasının seçkin isimleri Medya S Grup Başkanı Necati Kartal, Olay Gazetesi Genel Müdür Yardımcısı Nezir Asaroğlu, Kent Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kundakçı, Meydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, Bursa Haber ve Gazete Avrupa Genel Müdürü Salih Demirci’den oluşan jürinin belirleyeceği 10 şanslı kişiden biri olun.

As Merkez, babanızla paylaştığınız en güzel anların fotoğrafları ve görüntüleriyle kısa filminizi hazırlasın. Hem babanıza hayatının filmini hediye edin hem de 21 Haziran Pazar ‘Babalar Günü’nde As Merkez’de gerçekleştirilecek brunc’ta düzenlenecek ödül töreninde sürpriz hediyelerin sahibi olun" dediler.
As Merkez'de 21 Haziran günü "Babam ve Oğlum’ filmi babalar ve çocukları için ücretsiz olarak gösterilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 17:47:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?