6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Babanın ihbarı cinayeti engelledi

BABANIN İHBARI ÇİFTE CİNAYETİ ENGELLEDİ

Bursa'da babasının cinayet işleyeceğini ihbar ettiği genç, kızdığı minibüs şoförü ile birlikte bir kişiyi bıçakladıktan sonra yakalandı.

Edinilen bilgiye göre psikolojik rahatsızlığı bulunan 28 yaşındaki Mehmet D., yolcu olarak bindiği minibüsteki şoföre sinirlendi. Öfkesine hakim olamayan genç, eve gidip bir ekmek bıçağı aldı. "O şoförü öldüreceğim" diyerek evden çıkan gencin babası hemen telefona sarıldı. Psikolojik rahatsızlığı bulunan oğlunun elinde bıçakla Uluyol'daki minibüs durağına gittiğini söyleyen baba Halim D., polisin tedbir alıp olayı engellemesini istedi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, şüphelinin yakalanması için soruşturma başlattı. Tartıştığı minibüs sürücüsü Abdullah K.'yi (35) bulup bıçak çeken şüpheli genç, kendisine engel olmaya çalışan 24 yaşındaki Onur Ş.'yi de yaraladı. Peşinden polisin geldiğini gören genç, yaralıları bırakıp kaçmaya başladı.

Öte yandan şüphelinin babası Halim D. de oğlunun yakalanması için polisi harekete geçirdikten sonra oğlunu ikna için hemen olay yerine geldi. Polislere bilgi veren baba, oğlunun başka bir olaya karışmadan yakalanması için çalıştı. Polisi atlatan şüpheli genç, bir süre sonra Muammer Sencer Karakolu ekipleri tarafından yakalandı.

Yaralanan Adbullah K. Yüksek İhtisas Hastanesi'nde, Onur Ş. ise özel bir tıp merkezine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

BABANIN İHBARI ÇİFTE CİNAYETİ ENGELLEDİ
BABANIN İHBARI ÇİFTE CİNAYETİ ENGELLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 11:27:00
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 12:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?