6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Babası kaza geçirdi oğlu gelmedi

ÖLEN BABASININ TELEFONUNA CEVAP VERMEDİ

Yaya geçidini kullanıp yolun karşısına geçmek isteyen 75 yaşındaki yaşlı adama bir bankaya ait para transfer aracı çarptı. Ardından yere düşen talihsiz adam hızla gelen bir başka aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Polis, yaşlı adamı ezip kaçan ikinci aracı ararken, ölen adamın telefonundan yakınlarını arayan polis cevap alamadı.

Olay, Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Yeni Yalova yolu Kemerçeşme mevkiindeki yaya geçidini kullanan 75 Yaşındaki Hasan Okur'a, İrfan A. (30) idaresindeki 34 FM plakalı para transfer aracı çarptı. Sendeleyip yere düşen Okur, o sırada süratle gelen bir başka aracın altında kalarak ağır yaralandı. Kazanın etkisiyle yaşlı adamın takma dişleri 20 metre ileriye fırladı. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından yaşlı adamın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Polis bankaya ait aracın sürücüsünü gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Sürücü, İrfan A., yaşlı adamın kendilerine çarptığını iddia ederek, "Bize çarptı daha sonra üzerinden başka bir otomobil geçti" dedi.

Görgü tanıklarının çarpan diğer aracın 06 plakalı beyaz Lada marka bir otomobil olduğunu söylemesi üzerine harekete geçen polis, yol kenarındaki iş yerlerinin kameralarından tespit ettiği 06 FEC plakalı otomobili Yeşilyayla Mahallesi'nde yakaladı. Otomobili sürücüsü A.K. ile birlikte karakola getiren polis, araç üzerinde inceleme yaptı. Otomobilde herhangi bir çarpma veya kan izi bulunamazken, A.K. de olay sırasında kendisinin durup 112 ambulansına haber verdiğini, yaşlı adamın üzerinden kendisinin

değil, yeşil renkli hafif ticari aracın geçtiğini söyledi. Bunun üzerine yeniden güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, plakası alınamayan yeşil renkli aracın peşine düştü.

ÖLEN BABASININ TELEFONUNA BAKMADI

Öte yandan, olay yerinde hayatını kaybeden Hasan Okur'un kimlik bilgilerine ulaşan polis, yaşlı adamın olay sırasında üzerinden fırladığı tahmin edilen cep telefonundan Adnan Okur'u aradı ancak yanıt alamadı. Bunun üzerine polis aynı numarayı bir kez de kendi cep telefonundan aradı. Bu sefer cevap veren Adnan Okur, babasının trafik kazası geçirdiğini öğrendi. Polis, babasının ağır yaralı olduğunu belirterek Okur'u olay yerine çağırdı. Savcının yaptığı inceleme sonuna kadar olay yerine herhangi bir yakını gelmeyince Hasan Okur'un cenazesi adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

ÖLEN BABASININ TELEFONUNA CEVAP VERMEDİ
ÖLEN BABASININ TELEFONUNA CEVAP VERMEDİ
ÖLEN BABASININ TELEFONUNA CEVAP VERMEDİ
ÖLEN BABASININ TELEFONUNA CEVAP VERMEDİ
ÖLEN BABASININ TELEFONUNA CEVAP VERMEDİ
ÖLEN BABASININ TELEFONUNA CEVAP VERMEDİ
ÖLEN BABASININ TELEFONUNA CEVAP VERMEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 10:50:02
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 18:09:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bursalı türk IP: 88.245.10.xxx Tarih : 6.10.2010 22:57:43

BİZ NE ZAMAN KURALLARA UYACAĞIZ..RAHMETLİ YAYA GEÇİDİNDEN GEÇMEYE ÇALIŞIYORMUŞ...BURADA DA İNSANLARA RAHAT YOK...BU SÜRÜCÜLER OKADAR SAYGISIZKİ ANLATAMAM...KENDİLERİNİ İLAH SANIYOR O KOLTUĞA OTURUNCA...KENDİLERİNDEN HİÇ YAYA OLAN YOK GALİBA...AMA BUNLARA BU İMKANLARI VERENLERİDE SORGULAMAK LAZIM..BU GİBİLERE ÖYLE CEZA VERECENKİ FELEĞİ ŞAŞACAK...ADAM DURAKTA 5 KİŞİYİ ÖLDÜRÜYOR BERAAT EDİYOR BU ÜLKEDE...DAHA NE BEKLERSİN.....