6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Babasını kalbinden bıçakladı!

KARDEŞİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE BABASINI KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde akli dengesi bozuk bir genç, kendisi gibi rahatsız olan kardeşinin gözleri önünde babasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli koltuk değnekleriyle firar ederken, dehşete tanıklık eden kardeşi ise şoka girdiği için konuşamıyor.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Akhisar Mahallesi 164. Sokak'ta meydana geldi. Akli dengesi bozuk Özcan V. (46), 63 yaşındaki babası Kasım V. ile tartışmaya başladı. Tek bacağı sakat olan ve değnek yardımıyla yürüyen Özcan V., bir anlık öfkesine yenildi. Özcan V., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile kendisi gibi akli dengesi bozuk kardeşi Erol'un (36) gözleri önünde babasını kalbinden iki kez bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan 3 çocuk babası, olay yerinde hayatını kaybetti.

YAŞLI ADAMIN CESEDİNİ KARISI BULDU

Akşam saatlerinde tarladan eve gelen yaşlı adamın eşi Hürü V., kocasını kanlar içinde görünce şok geçirdi. İlk olarak kocasının intihar ettiğini düşünen kadın, hemen durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, hayatını kaybeden Kasım V.'nin cinayete kurban gittiğini belirledi. Olayı haber alan Ercan V. ise babasının kardeşi tarafından öldürüldüğünü duyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

Bu arada yaşlı adamın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, jandarma ekipleri evde incelemelerde bulundu. Cinayetin tek görgü şahidi olan Erol V., jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Vahşete tanıklık eden kardeşin konuşamadığı belirtildi. Ayrıca evin bahçe kapısı girişine ölen babanın astığı öğrenilen ve üzerinde, "Şehidini de anne doğuruyor, teröristi de anne, ben diyorum artık anneler ağlamasın, faşistlerin entrikalarına baş kaldıralım" yazan bir pankart dikkat çekti.

Öte yandan Erol ve Özcan kardeşlerin sık sık evden uzaklaşıp uzun süre geri dönmedikleri için babaları ile tartıştıkları, en son 3 yıl önce Eskişehir'e giden iki kardeşin yine uzun süre eve dönmedikleri ifade edildi.

Olayla alakalı geniş çaplı inceleme başlatan jandarma, şimdi koltuk değnekleriyle izini kaybettiren akli dengesi bozuk şüpheliyi arıyor.

KARDEŞİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE BABASINI KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
KARDEŞİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE BABASINI KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
KARDEŞİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE BABASINI KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 11:32:05
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 14:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?