6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bademli Teras görücüye çıktı

BADEMLİ TERAS GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Bursa'da, Göktuğ İnşaat tarafından yapılan Bademli Teras projesinde ilk örnek villa görücüye çıktı. 20 villadan oluşan Bademli Teras'ta inşaat çalışmalarının Haziran 2011'e kadar bitirilmesi planlanıyor.

Bursa'nın yeşili ve mavisinin buluştuğu Bademli bölgesinde inşa edilen Bademli Teras, şehrin gürültüsünden ve karmaşasından kurtulmak isteyenlere farklı ve modern bir alternatif sunuyor. 90 günde tamamlanan örnek villasıyla kapılarını açan Bademli Teras, çağdaş ve fonksiyonel evleriyle büyük ilgi çekmeyi planlıyor.

20 villanın yer aldığı Bademli Teras'ın tanıtımını yapan proje yatırımcısı Özge Göktuğ, modern bir proje geliştirdiklerini söyledi. Kalite ve konfordan taviz vermediklerini kaydeden Göktuğ, "20 dönüm arazi üzerinde 5 sete yerleşen Bademli Teras'ta, A ve A+ ev çeşitleriyle toplam 20 adet villa bulunuyor. Ev parsellerinin yüzde 70'i, sitenin yüzde 45'i ise yeşil alandır. Her eve ait açık ve kapalı otoparklar, yarısı açık, yarısı kapalı yüzme havuzu, 24 saat güvenlik gibi pek çok donatı Bademli Teras'ta bir

arada sunuluyor. Kesintisiz manzara her evde seyredilebiliyor. Evlerin hiçbiri diğerinin manzarasını kesmiyor. Kesintisiz bir manzara var. Alışkanlıkları değiştirecek bir proje olacağını düşünüyoruz. Odalar çok kullanışlı ve rahat. Farklı bir şeyler yapmak için yola çıktık. Bursa'da modern konut yatırımları konusundaki açığı kapatmak için önemli bir çalışmaya imza attık. Projeyi Haziran 2011'e kadar tamamlamak istiyoruz. Aldığımız ilk tepkiler çok güzel" dedi.

Göktuğ, Bademli Teras'ta yer alan villaların fiyatlarının 700 bin ila 1 milyon 200 bin TL arasında değiştiğini sözlerine ekledi.

BADEMLİ TERAS GÖRÜCÜYE ÇIKTI
BADEMLİ TERAS GÖRÜCÜYE ÇIKTI
BADEMLİ TERAS GÖRÜCÜYE ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 14:22:04
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 15:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?