6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Badminton veteranları buluştu

BADMİNTON VETERANLARI BURSA'DA BULUŞTU

Nilüfer Belediyespor ve Türkiye Badminton Federasyonu iş birliğiyle Bursa'da düzenlenen Veteranlar Badminton Şampiyonası'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Nilüfer Belediyesi Spor Tesisleri'ndeki iki gün süren şampiyonaya, 17 ilden toplam 100 sporcu katılarak mücadele etti. Tek erkekler, tek bayanlar, çift erkekler, çift bayanlar ve karışık çiftler olmak üzere toplam 5 kategoride ter döken sporculardan dereceye girenler, Balkan ve Avrupa Şampiyonaları'nda mücadele edecek Milli Takım kadrosunda yer alacak. Bursa'da yapılan şampiyonada erkekler 40 yaş kategorisinde mücadele eden Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ise şampiyonluğa ulaştı.

Nilüfer Belediyesi Sportif Etkinlikler Sorumlusu Adem Yakıncı, belediye olarak sporun her branşına desteklerinin sürdüğünü ifade ederek, "Nilüfer Belediyesi olarak bu şampiyonaya ev sahipliği yapmak gurur verici. Her yaştan insanın yapabildiği badmintonu Nilüfer'de yaygınlaştırmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Türkiye Badminton Federasyonu'na teşekkür ederim" dedi.

BADMİNTON VETERANLARI BURSA'DA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 16:29:00
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 16:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?