4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bahçıvanlar sertifikalarını aldı

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde düzenlenen bahçıvanlık kursuna, çeşitli yaş ve meslek gruplarından 42 kişi katıldı.

Nilüfer Belediyesi’nin, Uludağ Üniversitesi ve Nilüfer Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirdiği teorik ve uygulamalı eğitim sürecine katılan Nilüferlilere törenle sertifika verildi.

Törende konuşan Nilüfer Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Dr. Sibel Özer, “Kursu başarıyla tamamlayan 42 kursiyerimiz sadece yaşadıkları apartman, site ve evleri değil, Nilüfer’deki park, yürüyüş yolları ve dinlenme alanlarının da gönüllü sahipleri oldular. Buraları da kendi yerleri gibi koruyup sahip çıkacaklarına inanıyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahattin Çetin de yaş ve meslek grubuna bakmaksızın eğitimlere gelen kursiyerlere teşekkür ederek, kursiyerlere bu eğitimle yetinmeyip kendilerini geliştirmelerini tavsiye etti.

Konuşmaların ardından toplam 40 saatlik bahçıvanlık kursunu tamamlayan 42 kursiyer, sertifikalarını Nilüfer Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Dr. Sibel Özer ve Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahattin Çetin’in elinden aldılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 11:16:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?