4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bakan Çelik açıılışlara katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Yıldırım ilçesinde meclis üyelerinin büro açılışlarına katılarak vatandaşlarla buluştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Yeşilyayla ve Erikli Mahallesi'nde Yıldırım Belediye Meclis üyelerinin seçim bürosu açılışlarına katıldı. Çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği açılışlarda renkli görüntüler oluşurken, açılışlara AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir, AK Parti Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı mitingde yanlız bırakmayan halka teşekkür ederek, "Dün Fomara'da gösterdiğiniz büyük destekten dolayı, soğuğa yağmura rağmen bitmez tükenmez Recep Tayyip Erdoğan aşkından dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Seçimler tabi ki demokratik ülkelerde güzel bir yarış. Bu yarışı bizler de yapacağız. Ama bu vesileyle söylüyorum ki, medeni ölçüler hakim olmalı. Kimse kimseye ucuz karalamalar yapmamal, iftiralar atmamalı. Herkes hizmetlerini konuşmalı, herkes projelerini anlatmalı. Çok şükür Bursalılar bizlere ne emrettilerse, 6 buçuk yılda hepsini gerçekleştirdik. Bu caddeden, pazar pazarını kaldıracağız dedik. Özgen Keskin'e teşekkür ediyorum. Pazar pazarını kaldırdı ve medeni ülkelere yaraşır bir şekilde pazar alanlarını oluşturdu. Bunun gibi yapılması gereken ne hizmetler varsa ilinde, ilçesinde bunları gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönem için de, yaptıklarımızı yapacaklarımız için teminat olarak gösteriyoruz" dedi.
AK Parti merkezi yönetiminin büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile el ele vermesiyle daha güzel hizmetler sunulacağını ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ise Bursa'nın meselelerini çözmek için yeniden iş başına gelmek istediklerini belirtti.

AK Parti Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de, "Biz pazarları buradan kaldırabilmek için 7 adet katlı pazar yeri yaptık. Ondan sonra sıra geldi bu cadddenin prestijli bir cadde haline getirilmesine. Bu cadde büyükşehire ait olduğu için gelin yapın dedik. Getirdiler asfalt makinalarını caddenin başına koydular. Tabi baktı ki aday olamadı, halkın derdiyle dertlenemedi, makinalarını ertesi gün çekti götürdü. Ama ben vatandaşımı burada madur bırakır mıyım? Hatta ve hatta bu maduriyetten menfaat elde etmek isteyenler geldiler, burada basın toplantıları yaptılar. Ama biz ne yaptık? Hemen ertesi gün dışarıdan makinaları getirttirdik. Asfaltınızı da yaptık. Kaldırımlarıyla, orta refüjleriyle caddemizi hizmete açtık" şeklinde konuştu.

Açılış kurdelelerini birlikte kesen parti mensupları, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm bulacaklarını ifade ederken, vatadaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Öte yandan açılıştan sonra Bakan Çelik ve davetliler bir vatandaşın çaldığı tulumu dinlediler. Bakan Çelik daha sonra 75.Yüzyıl Mahallesi'ndeki İbrahim Ethem Ünal'ın seçim bürosu açılışına katıldı. Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, İl Başkanı Sedat Yalçın ve Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile birlikte açılış kurdelasını kesen Bakan Çelik, Demokrat Parti'den Ak Parti'ye katılan yaklaşık 40 üyeye de rozetlerini taktı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 09:37:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?