4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bakan Çelik dert dinledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Yıldırım ilçesinde partisinin sevgi yürüyüşne katılarak vatandaşların meselelerini dinledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bakan Çelik partisinin Yıldırım ilçesindeki sevgi yürüyüşüne katılarak Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin'e destek verdi.

Bakan Çelik, AK Parti Bursa milletvekilleri Canan Candemir Çelik, Hayrettin Çakmak, Mehmet Emin Tutan, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, İl Başkanı Sedat Yalçın ile birlikte Mesken Meydanı ve Kurtuluş Caddesi'nde esnaf ile vatandaşlarla bir araya gelerek karanfil dağıtıp meselelere kulak verdi.

Vatandaşın ilgisinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Bakan Çelik, "Son anketlerdeki neticeler iyi durumda. İnanıyorum ki vatandaş istikrardan yana tavrını koyacak. Kararsızlık son derece minimize olmuş durumda. Bir ve bütün olarak Bursa'da yolumuza devam edeceğiz. Yıldırım'da da bir sıkıntı yok. Son anketlere göre adayımız 25 puan önde" dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe ile Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin de vatandaşlara karanfil dağıtarak, problemlerine kulak verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 16:48:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?