2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bakan Çelik'ten birlik çağrısı

Bursa'da temaslarını sürdüren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, muhalefet partileri CHP ve MHP'yi ziyaret ederek, birlik çağrısında bulundu.


Bakan Çelik, AK Parti İl Teşkilatı'nın ardından CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Gürhan Akdoğan ve Bursa milletvekilleri ile çok sayıda partilinin kapıda karşıladığı Çelik, gördüğü ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Bursa'nın Türk siyasetinde önemli yeri bir olduğunu belirten Çelik, "Bursa'da siyasi partiler arasında her zaman bir barış ve huzur ortamı olmuştur. Şimdi tüm arkadaşlar olarak hangi parti olursa olsun, Bursa'nın menfaati için çalışmalıyız. Bursa'nın geleceğiyle ilgili
projeleri el ele, gönül birliğiyle ortaya koymalıyız.

Ankara'daki siyaset Bursa'yı bağlamaz" dedi. CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan ise, Bursa'nın önemli bir bakana sahip olduğu için çok şanslı olduğunu ifade ederek, "Bursa ekonomik açıdan önemli bir şehir. Bursa'nın beklentileri çok. Biz sayın bakanımıza her zaman taleplerimizi ve görüşlerimizi aktaracağız" şeklinde konuştu.
CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel de, yapılan ziyaretten mutlu olduklarını kaydederek, Bursa'nın demiryolu trafiğine açılması gerektiğini bir kez daha yineledi.


Bakan Çelik'in CHP'den sonraki durağı MHP İl Başkanlığı oldu. Partililer tarafından karşılanan Çelik, "Yeni parlamento seçildi. Önümüzdeki sorunları hallettik. Bu sıkıntıların aşılmasında MHP'nin sorumlu muhalefet anlayışı bize destek oldu. Doğruya doğru, yanlışa yanlış anlayışı benimsemek gerekiyor. Yeni dönemde MHP'nin tutumu olması gerektiği gibiydi. Sergiledikleri siyaset anlayışından dolayı kutluyorum" diye konuştu.


İl Başkanı Arif Demirören ise, doğru olan adımlara her zaman destek vereceklerini ifade ederek, Bursa'nın mutluluğu için her şeyi yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2007 Cumartesi 22:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?