4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bakan Kavaf Bursa'da

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, yazar Hüseyin Üzmez tarafından cinsel istismarda bulunulduğu iddia edilen B.Ç.'nin ruh sağlığı için gereken her şeyin yapıldığını söyledi.

Bakan Kavaf, çeşitli temaslarda bulunmak ve bazı açılışlar yapmak üzere Bursa'ya geldi. Sabah saatlerinde Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaret eden Bakan Kavaf, Hüseyin Üzmez tarafından cinsel istismarda bulunulduğu iddia edilen B.Ç.'nin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Bakan Kavaf, B.Ç. için gereken her şeyin yapıldığını belirtti. Bunun bir süreç olduğuna işaret eden Kavaf, "Kendisinin ruhen ve bedenen sağlığa kavuşması için gereken her şey yapılıyor" dedi.

Kavaf, yetiştirme yurtlarındaki koğuş sisteminin sağlıklı olmadığını dile getirerek, çocukların altışar veya sekizer kişilik evlere taşındığını belirtti. Bu sayede çocukların insanlarla daha kolay ilişki kurabileceklerini ve komşuluk münasebetlerini öğreneceklerini kaydeden Kavaf, "Bu süreçte çocuklarımız birbirlerinden negatif anlamda etkilenmemiş oluyorlar. Hem de toplumla daha uyumlu, psikolojik olarak sağlıklı fertler olarak hayatlarını idame ettiriyorlar" ifadelerini kullandı.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bakan Selma Aliye Kavaf'a dünyaca ünlü İznik çinisi hediye etti. Ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Kavaf'ı, Belediye Başkanı Recep Altepe adına Başkan Vekili Abdullah Karadağ karşıladı. Tarihi belediye binasını çok beğendiğini belirten Kavaf, Büyükşehir Belediyesi'ndeki hatıra defterini imzaladı. Ardından meclis salonunu gezen Kavaf, partililerle buluşmak üzere AK Parti il binasına geçti.

Burada partililerle bir araya gelen Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, AK Parti teşkilatını vücuttaki kılcal damarlara benzetti. Vücuttaki kılcal damarların fonksiyonu neyse, AK Parti teşkilatının fonksiyonunun da aynı oluğunu dile getiren Kavaf, "Seçim süreçlerinde, kongre süreçlerinde belli noktalara doğru taşıyabildiğimiz arkadaşlarımızın bu sürecin içinden süzülerek gelmesi tabii ki teşkilat açısından çok büyük bir motivasyondur" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 15:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?