6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Balık adamlar görev başında

BALIK ADAMLAR KUMLA’DA

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı balık adamlar hafta sonları Kumla sahillerinde boğulma vakalarına karşı görev yapacak.

Kumla’da cankurtaran konusunda Gemlik Belediyesi tarafından gerekli tedbir alınmayınca, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Kumla’yı ziyaretinde vatandaşlar cankurtaran talebinde bulunmuştu. Altepe, cankurtaran konusunda bürokratlarına talimat vermişti. Hafta sonu Kumla’da cankurtaranlık hizmeti verecek olan balık adamlar ilçeye geldi. Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak, İtfaiye Dairesi Başkanı Orhan Doğan, Büyükşehir Belediye Başkan V. Refik Yılmaz da Kumla'ya gelerek vatandaşlara bilgi verdi.

Balık adamların boğulma vakalarına karşı hafta sonu Kumla’da hizmet vereceğini ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak, her ne kadar Gemlik Belediyesi'nin görevi olsa da, Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet ayrımı yapmadıklarını söyledi. 50 kilometrelik kıyı şeridinde denize girildiğini kaydeden Şenocak, “Tatil yapan vatandaşlarımız başkanımızdan cankurtaran timine ihtiyaç olduğunu söylemiş. İnsan odaklı hizmet veriyoruz. Önceden tedbir almak için buradayız. Yüzmeyi bilmeyenleri, can simidi kullanmayanları uyaracağız. Vuku bulacak olaylara karşı tedbirli olmak için buradayız” dedi.

Dalgıç cankurtaranlar sahil şeridinde yoğun olan bölgelerde hizmet verecek.

BALIK ADAMLAR KUMLA’DA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2010 Cumartesi 16:48:05
Güncelleme :10 Temmuz 2010 Cumartesi 16:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?