4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

BAOB inşaatı tamamlanıyor

Akademik Odalar Sarayı İşyeri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Türa, Nilüfer'de inşaatı devam eden Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi'nin, kasım ayı ortalarında tamamlanacağını açıkladı.

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Doğan Yılmaz, Nilüfer ilçesinde yapımı süren BAOB yerleşkesini inceledi.

Binayı gezen Yılmaz, yürütülen çalışmalar hakkında Sınırlı Sorumlu (S.S.) Bursa Akademik Odalar Sarayı (AOS) Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tura'dan projenin teslim tarihi hakkında bilgi aldı.

5 kişiden oluşan yönetim kurulu olarak çalışmaları mümkün olduğunca hızlı sürdürdüklerini anlatan Türa, "Temel atma töreninin gerçekleştiği günden bu yana hedefimizde fazla bir değişiklik olmadı. Hedef, 2009 yılının son günlerinde burayı bitirip, hizmete açmaktı. Şu anda da o hedefi tutturduğumuzu görüyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda çok olağanüstü bir durum olmazsa kasım ayı ortalarında biz akademik meslek odalarının yöneticilerine ofislerinin anahtarlarını teslim edeceğiz" dedi.

BSMMMO'yu temsilen S.S. Bursa AOS Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nde yönetim kurulu üyeliği ve saymanlığı yapan Özcan Pamuk ise her perşembe günü, yönetim kurulunun bir araya geldiğini kaydetti. Bina inşaatının planlanan takvimde ilerlediğini ifade eden Özcan Pamuk, farklı firmalardan 7-8 müteahhidin çalışmaları sürdürdüğünü dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 11:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?