6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bar cinayetine 18 yıl hapis

MÜŞTERİYİ ÖLDÜREN KORUMAYA 18 YIL HAPİS

Bursa'da, bara eğlenmeye gelen bir müşteriyi gürültü yaptığı gerekçesiyle tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen bodyguard, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapsi istenen U.T. (22), son kez hakim karşısına çıktı. Eğlenmek için geldiği barda şarkı söyleyip çatal ve kaşıklarla tabaklara vurarak gürültü yaptığı iddia edilen 24 yaşındaki Hakan Çetinkaya'yı tabancayla 4 yerinden vurarak öldürmekle suçlanan sanık U.T., hakkındaki iddiaları yalanladı. Müşterisini öldürdüğü öne sürülen bodyguard U.T., "Hakan Çetinkaya'yı gürültü yaptığı için uyardık. Hakaret ve küfredip beni yaraladı. Kendimi savunmak isterken ölümüne sebep oldum" dedi.

Mahkeme, "adam öldürmek" suçundan sanık U.T.'ye önce müebbet hapis cezası verdi. U.T.'nin cinayeti ağır tahrik altında işlediği gerekçesiyle 18 yıla düşürülen cezası, gasp suçundan da sabıkası olması sebebiyle daha fazla indirilmedi.

Aynı barda Susurduk davası sanıklarından özel harekatçı Oğuz Yorulmaz da omuz atma meselesi yüzünden tartıştığı kişi tarafından öldürülmüştü.

MÜŞTERİYİ ÖLDÜREN KORUMAYA 18 YIL HAPİS
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 16:59:04
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 18:04:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?