2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Barda 'damsız girilmez' dehşeti

BARDA   Bursa'da yanlarında kadın olmadığı gerekçesi ile bara alınmayan müşteriler dehşet saçtı. Yanlarında getirdikleri silahla sağa sola ateş eden zanlılar, 4 kişinin yaralanmasına sebep oldu

İddiaya göre kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi, arkadaşları ile birlikte Kültürpark'taki bir eğlence merkezine girmek istedi. Daha önce de aynı mekandan taşkınlık yaptıkları için kovuldukları tespit edilen zanlılar, yanlarında kadın olmadığı gerekçesiyle güvenlik görevlisi tarafından içeriye alınmadı. Sinirlenen zanlılar, yanlarında getirdikleri silahla mekanın önünde toplanan kalabalığa rastgele ateş etmeye başladı. Zanlının silahından çıkan kurşunlar, silah seslerini duyarak kendilerini dışarıya atan Mesut A. (34) ve Erkan T. (30) isimli müşterilere isabet etti.

Bu sırada mekanın önünde çıkan kavgada, güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat A. (38) ile müşteri olduğu belirtilen Erol Ö.(41) bıçakla yaralandı. Kavga esnasında ortalık adeta savaş alanına dönerken, çıkan kavgayı olay yerine zamanında gelen polis ekipleri ayırdı. Kavgada ağır yaralanan Mesut A. olay yerine gelen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Erol Ö. ve Erkan T. Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, güvenlik görevlisi Murat A. ise Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Güvenlik görevlisinin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Silahlı yaralama olayına karışan ve 2 kişi oldukları tahmin edilen zanlılar ise araçlarını bırakıp olay yerinden koşarak kaçmayı başardı.

Olaydan sonra inceleme yapan ekipler, kavganın olduğu eğlence merkezinin önünde 9 milimetre çapında 6 adet boş kovan buldu. Zanlıların yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 09:49:05
Güncelleme :28 Ocak 2011 Cuma 15:16:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?