3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bariyer otomobili ikiye böldü

Bursa'da yüzmeye giden iki gencin içinde bulunduğu otomobil bariyerlere çarparak ikiye bölündü. Feci kazada sürücü hayatını kaybederken, kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre kaza, bugün saat 12.00 sıralarında Mudanya yolu üzerinde meydana geldi. Yeni aldığı 16 JAK 01 plakalı otomobili alan Göksel Yılmaz (25), arkadaşı Memduh Berber'in (25) evine giderek bir süre sohbet etti.

İki arkadaş daha sonra hafta sonu tatillerini geçirmek üzere Mudanya ilçesine doğru yola çıktı. Yüzmeyi planlayan gençlerin içinde bulunduğu otomobil, bir motosikletin sıkıştırması neticesi yolun sağ tarafında bulunan direk ve bariyerlere çarparak ikiye bölündü. Kazada ağır yaralanan Göksel Yılmaz ve Memduh Berber olay yerine gelen 112 ambulansı tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Göksel Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Feci kaza, çevrede bulunan bir iş yerinin güvelik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazada hızla gelen otomobilin bariyerlere çarparak ikiye bölündüğü görülürken, olaya sebebiyet verdiği iddia edilen motosiklet ise yolda ilerliyor. Polis kazayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 20:03:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?