4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başarı yolculuğu sürecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ile tarihi belediye binasında bir araya gelen Emniyet Teşkilatı Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Bursa Şubesi üyeleri, Şahin’in her zaman kendilerine destek olduğunu söyledi.

Şube Başkanı Beyazıt Tuna, “Başkanımız Hikmet Şahin, kentte gerçekleştirdiği pek çok ilk gibi derneğimizi de ziyaret eden ilk başkandır. Hep yanımızda olduğunu biliyoruz. Bursa’ya ve derneğimize kazandırdıklarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Tuna, Başkan Şahin’e tablo hediye etti. Başkan Şahin’i ziyaret eden Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Taksi Durağı şoförleri de Şahin’in imzasını taşıyan yatırımların Bursa’ya modern bir görünüm kazandırdığını ifade etti. Durak esnafı adına konuşan Erhan Kaymaz, “Yatırımlarınızla kentimizi güzelleştirdiniz, değiştirdiniz. Bursa, artık Avrupa kentleriyle eşdeğer niteliklere sahip oldu. Kendimizi Avrupa’da hissediyoruz. Her koşulda yanınızdayız” diyerek Şahin’e çiçek verdi.

Öte yandan Artvin Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Suat Özkan ve yönetim kurulu üyeleri ise Başkan Şahin’i hizmetlerindeki kararlı ve tutarlı duruşundan dolayı tebrik etti.

Demokrasiye ve demokratik yapıya inandığını belirten Başkan Şahin, “Göreve geldiğimiz 2004 yılından bu yana yenilenen Bursa fotoğrafı, 2009 - 2014 yılları arasında daha da değişecek ve güzelleşecek. Bursa’da doğan da doyan da bu kentin geleceğinde söz sahibidir. Bursa’nın geleceğini vatandaşlarımız belirleyecektir” diye konuştu.

Her zaman sevgi ve sempatiden yana olduğunu dile getiren Şahin, “Seçimlerde de halkın en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Çözümü demokraside aramak gerekir” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 13:10:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?