3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Başarılı öğrenciler iftarda buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde aldıkları eğitimle istedikleri üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor bölümlerini kazanan öğrenciler, Belediyespor tarafından verilen iftarda buluşarak başarılarını kutladı. 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Subaşı, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada genç sporcuların başarısının, Belediyespor ailesini gururlandırdığını söyledi. 

Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor bölümlerine Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nde hazırlanan öğrencilerden yüzde 55'inin istedikleri bölümlere yerleştirildiğine dikkat çeken Subaşı, öğrencilerin azimli çalışmalarının karşılığını hak ederek aldığını ifade etti. Büyükşehir Belediyespor'un sporcu yetiştirme alanındaki başarısının, yalnızca üniversite sınavlarında değil, ulusal ve uluslar arası alanlarda alınan başarı ile de tescillendiğini ifade eden Subaşı, kent sporuna verilen desteğin yanı sıra başarıların altına atılan imzalar ile Büyükşehir sporcularının, Bursa'nın adını dünyaya duyurduğunu hatırlattı. 

Öğrencilerin, başarılarının mutluluğunun paylaşıldığı iftarda Muammer Subaşı'nın yanı sıra Belediyespor Müdürü ve Kurs Koordinatörü Mahmut Turunç ile kurs program sorumluları da hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 15:10:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?