4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Başarılı öğrencilere bisiklet ödülü

Nilüfer Belediyesi, 'En Çalışkan Kim' kampanyası kapsamında ilçedeki devlet okullarında sınıf birincisi olan öğrencilere karne hediyesi olarak bisiklet armağan etti.

Nilüfer Belediyesi tarafından 4 yıl önce başlatılan 'En Çalışkan Kim' kampanyası kapsamında bu yıl 500’e yakın öğrenciye bisiklet verildi. 48 ilköğretim okulundan başarılı öğrencilere bisikletlerin armağan edildiği dağıtım törenine; Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra, CHP Bursa Milletvekili Abdullah Özer, CHP PM üyesi Ali Nihat Irkörücü, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya, CHP Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Metin Çelik ile çok sayıda meclis üyesi ve vatandaş katıldı.

Törende konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi'nin vermiş olduğu hizmetlerde çocukların ve gençlerin öncelik taşıdığını belirterek, "Biz bisiklet dağıtırken sadece başarılı çocukları ödüllendirmiş olmuyor, bunun yanı sıra onları kent adına ve kendi gelecekleri adına daha sağlıklı bir ulaşım modeline de teşvik ediyoruz. Süt dağıtımından spor şenliklerine, kütüphanelerden müzik kurslarına onların her türlü sosyal, sanatsal ve sportif ihtiyacını karşılama gayretindeyiz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya da, Nilüfer Belediyesi'nin başarılı öğrencilere bisiklet dağıtmasının örnek bir davranış olduğunu belirterek, "Öğrencilerimiz artık sınıf birincisi olabilmek ve bisikletleri alabilmek için kıyasıya yarışıyor. Bu da öğretimdeki kaliteyi ve başarı seviyesini yükseltiyor" diye konuştu.
Çeşitli animasyonlarla çocukların oyunlar oynayarak keyifli saatleri paylaştıkları törende konuşmaların ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Abdullah Özer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya başarılı olan öğrencilere bisikletlerini teslim ettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 15:56:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?